Mirar cap amunt. No queda altra. Els amics festers estem passant una temporada complicada i diferent. No aspiràvem a guanyar cap títol, però si a no patir per baixar de categoria abans d'hora.

 I ahí estem, lluitant. I quina millor manera? Una reunió de germanor en l'espai social on ens hem criat. L'Hedrera. POBLE DALT. 33 anys i pareix l'altre dia que en plena obra del local, celebràvem la festa de l'aixàviga. Jo estava ajudant al meu sogre i el seu germà a pujar blocs per seguir fent paret, quan vam sentir el corn que bufava i resonava a les Penyes Blanques. En un vist i no res, apareixen uns xiconets imberbes i acabats de fer la mili amb una xàrcia de corda, de malla ampla i quadrada, que servia per a transportar la palla de l'era. AIXÀBIGA. 

Pareu de treballar!! Hui és un dia sagrat per al treballador i està prohibit qualsevol feina!! Si no pareu, us posem dins la xàrcia i a més ens teniu que convidar a una rodà de quartet d'absenta.....33 anys després encara seguim "ajuntant'mos i recordant'ho"...

...perquè si parlem del present tot són problemes, maldecaps o malalties que han vingut a fer-mos una visita que no volíem.

Amistat i germanor!! 

Pobles Vius!! 





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog