Dos propostes interessants: Gandia i Montaverner

El mes de novembre l'inicíem amb dos propostes que paga la pena d'anar-hi. Com tot el que faig i m'agrada, crec que per això sóc un "homo rara habilis", són de minories. El primer l'organitzen a Montaverner :
  1. .- La 1era MOSTRA INTERNACIONAL DE CINEMA DOCUMENTAL "Món.doc". Del 23 al 30 de novembre a l'auditori "Lluís Peiró". És un nou certamen en l'àmbit cultural de la comarca i de la Comunitat Valenciana. És una aposta cultural pionera en un gènere audiovisual bastant marginat de les televisions, dels distribuïdors i de les grans sales de cinema comercial. Segons Catherine Ulmar (directora del certamen) "...volem obrir una finestra al món que ens envolta...". Teniu més informació a la pàgina web http://www.mon-doc.org
  2. el segon acte del qual vull comentar és "La Safor a l'Arxiu de Salamanca : documents recuperats" . La presentació dels documents (en DVD) es farà al saló d'actes de la Mancomunitat de Municipis de La Safor, el dimarts 11 de novembre, a les 12:30 h. Com ben bé sabeu, en els últims anys, tots hem viscut un creixent interés col·lectiu per conéixer i documentar un dels moments mé difícils de la nostra història més recent. Fóra de polèmiques i en un sentit constructiu. Es vol recuperar la memòria dels papers que es van concentrar a Salamanca, una vegada acabat el conflicte civil espanyol.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog