és divendres i no para de ploure, he portat al fill a l'institut i demanat torn al metge. A Albaida , per telèfon no podem (sempre comunica) i tenim que anar al centre de salut abans de les huit, fer cua i demanar hora "si queda lliure".... hem fa mal el genoll i la fisioterapeuta no acaba d'arreglar-me .. com deia el meu iaio ..."això és l'oratge". Per cert, aquest cap de setmana es celebra La Xena ruta de senderisme "la xicoteta catedral del senderisme " a la Vall de Laguar (quasi 15 quilòmetres d'escalons, pujar i baixar ) rematats amb un bon putxero. El problema ens sorgeix perquè la pluja continua ha fet que el riu Girona baixe amb aigua i no es pot creuar el riu...ja vorem
i a Albaida, aquesta nit de divendres actua Pot de Plom (Xavi Castillo) amb l'obra "Circus" al cinema Odeon (5 eurets que ni van ni vénen)
Mes coses, amb el temps que fa no tinc clar que podrem jugar a pilota iens tindrem que esperar a demà pel matí perquè la Generalitat ens ha enviat un fax dient que estem en alerta taronja fins les 00:00 h. del dissabte.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog