En que penses? Em pregunta el feisbuk. Pareix mentida que em faça eixa pregunta. Si ho sap ja abans d,escriure, posar una foto o penjar un vídeo. Bo, vos u contarè a vosaltres. Sí, vosaltres, els que teniu, quasi sempre, una mà ocupada (li tindrem que dir a eixe d,ahí dalt que ens pose una tercera mà amb una impressora 3d). Eixa gent que apreta una tecla del telèfon mòbil quan acaba de llegir o mirar. En que tinc que pensar? Què bonica ès la vida! Sí, malgrat tindre els seus moments agredolços i dolents. Els majors a això li diuen "tindre pedres en el camí". Nosaltres ja no podem dir-ho perquè empolem/asfaltem tots els camins que transitem. I els que no transitem, els deixem perdre en l,òblit del temps (ple "d,escagaxaides" i solsides). Serem de dretes o d,esquerres (tambè podeu ser del centre o "fart dels xupla-mamelles" ), creients o ateus (tambè pots ser agnòstic o "delmásallá"), "guaposylistos" (o pots estar "embacorat com les figues"), festeret i/o "currante" (o d,aquells que el rellotge no tè prou hores). Però, Què bonica és la vida! Recordeu sempre de gaudir el moment (o no), d,estimar al què teniu al costat (o estar fins els collons dels "tocahuevos" de sempre), de fer una abraçada (o pegar una punyada), donar un bes (o pegar una galtada), de plorar i riure. Però, Què bonica és la vida!.
Xabiers i guareros fent flors de gesmil sense esclatar per a què no es perguen certes tradicions. Les brotxetes de flor de gesmil. Cristobal, l,home expert i curtit  en la seua recol·lecció ens indica quines són les flors  bones per fer la brotxeta. Hi ha que buscar la flor que no estiga oberta,ni poc unflada. Ès a dir, sense esclatar. Desprès s,han de guardar en lloc fresc fins la seua elaboració. La resta ho farà les mans artesanes de Teresa. Amb tota la paciència del món, el seus dits fan passar el filferro o agulla, flor per flor, fins aconseguir meravelles com la brotxeta de gesmil de laguar que podeu gaudir en la fotografia. Ensumar/olorar el seu flaire/olor sols la podem gaudir nosaltres. Una llàstima


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog