Pot ser que les lletres i les reflexions següents per a la majoria de la gent sonaran estranyes, però després dun cap de setmana de ploreres i uns llagrimals humits necessite parlar de les coses superficials de hui en dia i continuar agafat a la vida com larbre de la fotografia.
Sí!! Plorar, no tinc vergonya dademetre-ho al bell mig del bancal, entre ametlers i fruitals perquè està resultant un any MOLT complicat on cada vegada hi ha més buits i silencis de persones estimades. A les ja esmenades abans de lestiu, aquest mes ens deixa una dona amb molt de viri (al meu poble això vol dir: persona vigorosa/activa/feinera) sempre a punt dajudar-te en larreplegada dametles i en tot el que fera falta ...per Don José i la Rosariet, anem on siga. Laltre, un bon home/amic amb el seu geni i tossuderia. Un amant o persona que estima la natura: tant de les herbes mengívoles com de les plantes curatives i dels animals ...josep la camamirla ja està bona; anem a buscar margallons; el porte la traponera per eixa gola que tens afònica
Coses superficials perquè sha imposat lESTÈTICA DE LESCAPISME: la gent reacciona més a un text curt que un llarg.
Personalment crec que linternet està més pensat per incentivar el consum fuginer i la immediatesa de les coses. No tenim temps de reflexionar. Per exemple, en les xarxes socials (twitter) ens imposen un límit de caràcters i estem obsessionats en fer-mos virals (youtubers). Surfegem en la informació sense submergir-se en ella perquè necessitem estar constantment actualitzat.
Sí, ens estan educant per a prendre decisions instantànies/immediates sense temps a reflexionar.
Petit homenatge a la ti Noelí i al Roc.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog